miércoles, 10 de junio de 2015


Tots amb el Llevant


Un dia, en classe de valencià, la professora ens va convidar a anar a “pegar una volteta” per València. Cal dir, que sols ens va convidar als que havíem fet les redeaccions que havia manat per al dia en qüestió.


En primer lloc, vam anar a la tenda oficial del Llevant. Pel camí, atravessàrem el Corte Inglés i passàrem per la secció de rellotgeria. Com anteriorment ens va dir la professora, la marca de la que parla el llibre que estem llegint  No emprenyeu el comissari! estava apartada de de totes les demés, s’amomenava Omega.


Molt prop d’allí, estava la tenda del Llevant, i no anàrem sols a veure-la, clar està, sinó a tirar a una bústa un llistat de dessitjos que volíem per als reis mags. La dependenta, com que estava contenta perquè vam ser els primers, de seguida ens va fotografiar i ens va penjar en Twitter. El que vam demanar van ser unes entrades de futbol per si podíem trobar-nos amb Ferran Torrent. Tot era qüestió de temps si ho aconseguíem o no.


Com que al tornar al Col·legi encara teníem temps, entràrem a diversos bars a preguntar si sabien fer un rebentat, la beguda clau al llibre. En trobàrem sols un i el cambrer ens va dir que ell el sabia fer perquè ell era de poble, però que a la ciutat s’havia perdut la tradició de fer-los bé.