viernes, 19 de junio de 2015


LA EXPOSICIÓ


Després de molt de temps de preparació, va arribar el dia esperat per tots: l’exposició oral. Era la primera vegada que realizàvem una exposició oral davant un públic major però, gran part del treball de camp d’investigació que havíem realitzat durant mesos, culminava ací.


En eixe sentit, hem llegit el llibre, hem analitzat la trama, els personatges, hem buscat informació...tot això, per a donar a conéixer a gent de la nostra generació qui és Butxana, el personatge literari més important de nostra societat.


Els temes que vam desenvolupar van ser diversos, segons el grup que parlava. Dividits de dos en dos, els temes van ser els següents: personatges, explicació de la trama, societat, política, edicions, la música del llibre i l’autor.


Quan vam arribar a l’institut públic de Sollana ens va rebre el professor de valencià i  conegut escriptor també, Víctor Labrado. Ens va acomodar a l’aula i ens reberen els alumnes de 3er d’ESO.
Els alumnes, a part d’escoltar-nos, teníen uns instruments d’avaluació, les dianes, amb la qual cosa, ens avaluaven després d’haver fet la l’intervenció, cosa que ens ajudava a veure com ho havíem fet  i si havia agradat o no.


La veritat és que l’experiència fou bonica i enriquidora, i ens ha donat seguretat de cara a la següent.

Rafa Rita