jueves, 14 de mayo de 2015                                                                      EL NIS

Un dels personatges que més risa ens va fer el Nis, no sols per les circustàncies que envolten el problema psíquic que té el Nis, sinò per la forma en que Ferran narra l'anècdota.El Nis és el desencadenant de una de les trames, un personatge secundari potent.És el germà del Fede i viu amb ell. Nis té una enfermetat psíquica no tractada, cosa habitual abans i, quan una persona patia una d'aquestes enfermetats, el tenien en casa sense sortir, de manera que eren persones difícils de tractar.
El Nis era gran, pesava mols quilos i, de vegades, el Fede no podia amb ell. Com que no feia res i estava tot el dia a casa, mirava molt la TV, li agradaven les presentadores.


Un dia, va mirar per la finestra i va veure la tele del veí i es va quedar al·lucinat, era "de colorins" i la volia. Aleshores, va agafar el Fede del coll i li deia que volia la TV "de colorins", és a dir, una TV en color.
Aquelles TV serien de les primeres que hi havien i, com tots sabem, les noves tecnologies resulten molt cares. Com que Fede no tenia diners, per tal d'evitar noves situacions complicades amb el Nis, va decidir comprar la TV. Bé, comprar, comprar, no exactament. Just el fet de voler comprar la TV el vaclavar en un embolic del que no va ser fàcil sortir...